Jumpat

Ryhmäliikuntaa valintasi mukaan Raision Garden Gymissä

Valitse itsellesi sopivin jumppa - tai useampi Garden Gymin monipuolisista ryhmäliikuntatunneista. Kainsainvälisesti tunnetun ja suositun Les Mills -tuoteperheen jumpista olemme tällä hetkellä Bodypump-, Bodybalance-,  Bodyattack- sekä CXWORK-lisenssoituja. Kansainvälisesti sertifioituneet ohjaajamme pitävät huolen, että liikkeet suoritetaan oikein ja turvallisesti. 

Garden Gymillä voit harrastaa myös esimerkiksi zumbaa, HIITiä, venyttely, pilatesta, yogaa,  ja reisi-vatsa-pakara-jumppaa,  TRX  ja kahvakuulaharjoittelu antavat niin kestävyyttä kuin lihasvoimaa. Venyttelytunnit tarjoavat lihashuoltoa ja lisäävät lihasten pituutta huolellisten liikkeiden avulla, rentouttavaa vaikutusta unohtamatta.

Sisäpyöräilytunneilla (indoor cycling) ajetaan markkinoiden parhailla, Bodybike-Supreme-pyörillä, viilentävän ilmastoinnin ja mukavasti matkantekoa tsemppaavan valaistuksen alla. 

Oma erikoisuutemme on liikuntakeskuksemme Pace-kiertoharjoittelu, joka toteutetaan pikku-salissa. Pace-harjoittelussa hyödynnetään siihen erikseen tarkoitettuja, hydraulisen vastuksen laitteita. 

Tervetuloa liikkumaan Garden Gymiin Raisioon!