Kuntosali Raisio

Garden Gymin kuntosalit on tarkoitettu kaikenlaisille kävijöille liikkujan tasosta, koosta tai iästä riippumatta.

Saat kuntosaleillamme opastuksen laitteiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Olemme valinneet laitteet ja välineet erityisen huolella, jotta saat harjoitettua koko kehosi lihaksistoa monipuolisesti ja yksilöllisiä tarpeitasi painottaen.  Liikuntatilamme on mitoitettu niin ilmanvaihdoltaan, äänentoistoltaan kuin valaistukseltaan vastaamaan nykyaikaisen liikuntakeskuksen tarpeita.

KUNTOSALI

500 neliötä on huolella mietittyä treenialuetta. Laadukkaasta laitevalikoimasta löytyvät painopakka- ja vipuvarsilaitteet sekä vapaapainoalue. Olemme valinneet laitteet huolella, jotta saat harjoitettua koko kehosi monipuolisesti ja mieltymystesi mukaan. Salin suuri korkeus tuo avaruutta ja iso aerobinen alue televisioineen tekevät saliharjoittelusta miellyttävämpää.

NAISTEN KUNTOSALI

Garden Gymillä on sali, joka on tarkoitettu vain naisille. 120 neliön täydellinen kuntosali takaa monipuolisen treenin niin lihaskunnon kuin aerobisen liikunnan parissa. 

ROGUE CROSSFIT ALUE

Vapaapainoharjoiteluun soveltuva lattia ja  ROGUEn (made USA) laatuvälinein hyvin varustettu toiminnalinen alue. GGCrosstraining tunnit pidetään tällä alueella joten soveltuu mainiosti myös itsenäiseen crossfit harjoitteluun. 

Muista myös ohjattu lapsiparkkimme, jonne voit tuoda lapsesi kuntosaliharjoittelusi ajaksi. Garden Gym tekee liikkumisesta mahdollisimman kätevää!

Tervetuloa Garden Gymille - avainkortilla joka päivä 05.00-24.00!

Asiakaspalvelumme on avoinna:

ma-to 14.00 - 20.00
pe      14.00 - 19.00
la-su suljettu