Palvelut

Laaja palveluvalikoima sekä yksityisille että yrityksille

Tuemme asiakkaidemme liikkumista monin eri tavoin. Tarjoamme kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi hyvinvointiasi tukevia palveluja erikoistuneiden ammattilaisten avulla.

Haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo tulla kuntosalille tai liikuntatunneillemme. Siksi tarjoamme ohjatun lapsiparkin lastesi käyttöön jokaisena arkipäivänä. Tutustu tästä lapsiparkkiin ja sen aikatauluihin.

Liikuntakeskuksessamme toimii koulutettu urheiluhieroja Pekka Leppänen, jolle voit varata suoraan ajan numerosta 050 5555 609. Fysio Garden -puolellamme toimivat fysioterapeutti Mervi Yrjälä ja osteopaatti Petri Matintalo, joilta saat apua esimerkiksi hieronnan, pehmytkudoskäsittelyn ja fysikaalisten hoitojen kautta. Personal trainerimme ohjaavat ja kannustavat Sinua liikkumaan oikein ja turvallisesti.

Infrapunasauna eli lämpösauna käyttää auringon energian tervehdyttävää osaa, joten voit nauttia auringon lämmöstä myös pilvisinä päivinä. Lue lisää infrapunasaunasta ja sen terveysvaikutuksista. 

Solariumimme saat kätevästi käyttöösi avainkortilla klo 05-24. Voit nauttia solariumista silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

Työhyvinvointia yrityksille

Garden Gymin tilat ja laitteet mahdollistavat monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Tarjoamme monia työkykyä sekä -hyvinvointia ylläpitäviä ja lisääviä palveluja. Lue lisää yrityspalveluistamme.