Yrityksille

Työhyvinvointia ja -liikuntaa Garden Gymissä Raisiossa

Työhyvinvoinnin ja työpaikkaliikunnan merkitys kasvaa samaa tahtia liiketoiminnan vaatimusten kasvaessa ja vauhdin kiihtyessä. Hyväkuntoinen, vireä ja jatkuvasti itsestään huolta pitävä henkilöstö selviää alati muuttuvista haasteista paremmin.

Työntekijöiden terveydestä ja jaksamisesta huolehtiminen kannattaa - sairastuneiden työntekijöiden sairaslomat ja sairauden huolto vievät enemmän resursseja sekä sekoittavat yrityksen arkea. Kun terveyttä ja työhyvinvointia ylläpidetään monipuolisin keinoin, myös koko yritys voi paremmin. Garden Gym tarjoaa liikunnallisia ja hyviin elämäntapoihin panostavia keinoja työkyvyn ylläpitämiseen.

Viihtyisät tilat, laadukkaat laitteet

Garden Gymin ja Garden Gym Ladyn liikuntakeskukset sisältävät yhteensä 1500 neliötä tilaa liikkua ja lisätä hyvinvointia. Yrityskohtaisesti laadittavat sopimuksemme mahdollistavat laadukkaat ja monipuoliset palvelumme kilpailukykyisin hinnoin. 

Tarjoamme esimerkiksi yksityiset ryhmäliikuntatunnit työntekijöidenne käyttöön seuraavin hinnoin:

Iso-sali ja indoor cyckling 150 € + alv ( 10 % ) / tunti

Lady-sali 120 € + alv ( 10 % ) / tunti

Ryhmäliikuntatunteja voi varata myös seuroille ja muille ryhmille.

Meillä käyvät maksuvälineinä lähes kaikki työnantajalta saatavat liikuntamaksumuodot. Niillä voi maksaa myös e-laskusopimusta. Maksumuodoista lisää hinnastossamme.

Tehdään työssä jaksamisesta yhdessä helpompaa!

Ota yhteyttä: 

Taina Vuorenlehto
050 550 5531

Petri Huuhka 
040 717 1941

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeemme.