Garden Gym koronaviruksen aikana

Salimme on auki normaalisti, elleivät viranomaiset toisin määrää. Seuraamme tilannetta ja valtakunnallisia ohjeistuksia. Tiedotamme mahdollisista muutoksista. 

Ryhmäliikuntatunnit toistaiseksi normaalisti. Suosittelemme kuitenkin seuraamaan lukujärjestystä netistä. Pieniä muutoksia saattaa ilmetä.

MITÄ SINÄ VOIT TEHDÄ

  • Pyydämme asiakkaitamme ottamaan hygienian erityisen vakavasti taudin leviämisriskin pienentämiseksi.
  • Erityisen tärkeää on välttää kuntosalilla käymistä, jos olet palannut ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai lähipiirissäsi epäillään koronavirustartuntaa.
  • Ethän tule salille, jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita.
  • Hyvä käsihygienia on entistä tärkeämpää. Pese kätesi saippualla ja vedellä sallille saapuessasi ja treenin jälkeen, voit tehdä sen harjoittelun lomassakin.
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat, ja heitä se välittömästi roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
  • Olemme lisänneet desinfiointiaineita ja -pyyhkeitä teidän käyttöönne. Pyyhimme myös laitteita ja pintoja entistä useammin.

Haluatko kysyä lisää aiheesta?

Ota yhteyttä

Kokeile 3 kertaa veloituk­setta

Haluan käyttää edun!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa. Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös jäsenyydestä kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!