Kokeile viikon aikana 3 kertaa veloituksetta

(Ei koske laitepilatesta)

Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jälkeen.

Haluan käyttää edun

Kuntosali Garden Gym sijaitsee Raisiossa

Viihtyisissä, juuri uudistetuissa ja tilavissa tiloissamme treenaat hyvillä mielin. Liikuntakeskus Garden Gymin kuntosalit sopivat kaikille – liikkujan tasosta, koosta tai iästä riippumatta. Meillä on myös naisille oma kuntosali!

Opastamme sinut laitteiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Olemme valinneet laitteet ja välineet huolella, jotta saat harjoitettua koko kehosi lihaksistoa monipuolisesti ja yksilöllisiä tarpeitasi painottaen. Nykyaikainen liikuntakeskuksemme on niin ilmanvaihdoltaan, äänentoistoltaan kuin valaistukseltaankin mitoitettu palvelemaan liikkujien viihtyvyyttä ja treenin sujumista.

Kuntosali ja laitteet

Kuntosalimme on 500 m² treenialue. Laadukkaasta laitevalikoimasta löytyvät painopakka- ja vipuvarsilaitteet sekä vapaapainoalue. Olemme valinneet laitteet tarkkaan, jotta voit toteuttaa monipuolisen treenin parhailla mahdollisilla välineillä. Salin suuri korkeus tuo avaruutta ja iso aerobinen alue televisioineen tekee saliharjoittelusta miellyttävää. Oikeat laitteet ja viihtyisä ympäristö edesauttavat treenin mukavaa sujumista!

Tervetuloa

Asiakkuudet alk.

51€ /4vko

Vapaapaino- ja toiminnallinen harjoittelu

Kuntosaliltamme löytyy vapaapainoharjoitteluun soveltuva lattia ja ROGUE (made in USA) -laatuvälinein varustettu toiminnallinen alue. Crossfit Raision tunnit pidetään tällä alueella. Kun alueella ei ole tunteja, sitä voi hyödyntää omatoimiseen toiminnalliseen harjoitteluun.

Muista myös ohjattu ilmainen lapsiparkkimme, jonne voit tuoda lapsesi kuntosaliharjoittelusi ajaksi. Garden Gymillä teemme liikkumisestasi mahdollisimman kätevää!

Tervetuloa Garden Gymille – avainkortilla joka päivä 05.00–24.00.

Ota yhteyttä

Hinnasto

Toistaiseksi voimassa­oleva e-lasku­sopimus

Kuntosali 51 € / 4 vko
Kuntosali + ryhmäliikunta 59 € / 4 vko
Crossfit 75 € / 4 vko

Liittymistarjous: Ensimmäiset 3 kuukautta - 50 % e-laskusopimuksen tekijälle ! Ensimmäinen irtisanomis mahdollisuus 8 kk:n päästä.
Tarjous voimassa 15.7.2024 asti.

Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, jonka voi irtisanoa ilman lisäkuluja. Irtisanomisaika on yksi 4 viikon sopimuskausi. Irtisanomisen jälkeen maksat vain yhden 4 viikon maksun.

Opiskelijat ja eläkeläiset, e-lasku­sopimus

Kuntosali 44 € / 4 vko
Kuntosali + ryhmäliikunta 49 € / 4 vko

 

Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, jonka voi irtisanoa ilman lisäkuluja. Irtisanomisaika on yksi 4 viikon sopimuskausi. Iirtisanomisen jälkeen maksat vain yhden 4 viikon maksun.

Kuukausi- ja kertakortit

1kk kuntosali 75 €
1kk kuntosali + ryhmäliikunta 85 €
3kk kuntosali 175 €
3kk kuntosali + ryhmäliikunta 210 €
6kk kuntosali 310 €
6kk kuntosali + ryhmäliikunta 385 €
12 kk kuntosali 575 €
12 kk kuntosali + ryhmäliikunta 675 €
10-kerta kuntosali (voimassa 3kk) 85 €
10-kerta kuntosali + ryhmäliikunta (voimassa 3kk) 95 €
Kertamaksu ryhmäliikuntaan 15 €
Kertamaksu kuntosalille 10 €

Muista myös kehonhuolto

Osallistu myös ryhmäliikuntatunneillemme, kuten kehonhuoltoon keskittyvään pilatekseen, joogaan tai mobility-tunnille. Lue lisää ja valitse itsellesi sopivin tapa kehonhuoltoon!

Lue lisää

KOKEILE

3 KERTAA

VELOITUK­SETTA
 

(Ei koske laitepilatesta)

HALUAN KÄYTTÄÄ EDUN!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa (ei koske laitepilatesta). Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!
Jumppa-aikataulu ja varaus Ota yhteyttä