Indoor cycling / sisäpyöräily

Sisäpyöräilyä ylä- ja alamäkeen sekä tasamaalla. Tehokas treeni kaikille kuntoilijoille!

Tervetuloa

Spinningiä tehokkaasti Raisiossa

Vauhdikas sisäpyöräilytuntimme nostaa hien pintaan säällä kuin säällä! Tunti on monipuolinen ja innostava, vaikkei tapahdukaan perinteisen pyöräilyn tavoin maastossa. Viileä ilmastointi, pirteä valaistus ja tsemppaavat ohjaajamme takaavat matkanteon sujumisen.

Tunneilla käytetään kolmea eri tekniikkaa: tasamaa, mäki istuen ja mäki seisten. Treenin tehokkuus ilmoitetaan aina rpm-kierrosluvuilla (round per minute = kierrosta minuutissa). Tunnilla säädät itse omalle kuntotasollesi sopivan vastuksen ja saat tätä kautta harjoituksesta irti parhaan mahdollisen tehon.

Katso jumppa-aikataulu ja varaus ›

IC-PERUS (40 MIN)

Paras tunti aloittaa sisäpyöräilyharrastus on osallistua peruskurssille! IC-perus-tunnilla käydään yhdessä läpi pyörä, sen säädöt, polkutekniikat ja muu tarpeellinen.

Lämmittelyn jälkeen työ ja aktiivinen palautusjakso vaihtelevat vuorotellen suhteessa 1:1, eli yhden kappaleen matkaa tehdään töitä, toisen kappaleen ajan aktiivista palauttelua. Tunnilla on kolme työjaksoa ja lopussa venyttely.

Tasamaaosuudet ajetaan vauhdilla 75–100 rpm, mäki istuen 55–75 rpm ja mäki seisten 55–65 rpm. Ylhäällä eli seisoma-asennossa ollaan kerrallaan korkeintaan 30 sekuntia.

IC-KEHITTÄVÄ (50 MIN)

Kun sisäpyöräilyn perusteet ovat tulleet tutuiksi ja kaipaat lisää haastetta, on aika siirtyä IC-kehittävä-tunnille. Lämmittelyn jälkeen työ ja aktiivinen palautusjakso vaihtelevat suhteessa 2:1. Tunnilla on kolme työjaksoa ja lopussa venyttely.

Tasamaaosuudet ajetaan vauhdilla 75–110 rpm, mäki istuen 55–80 rpm ja mäki seisten 55–75 rpm. Ylhäällä ollaan kerrallaan 1 minuutti.

IC-HAASTAVA (60 MIN)

Pyöräilyä kunnon vauhdilla! IC-haastava-tunneilla saat takuulla tehdä töitä. Lämmittelyn jälkeen työ ja aktiivinen palautusjakso vaihtelevat suhteessa 3:1. Tunnilla on kolme työjaksoa ja lopussa venyttely.

Tasamaaosuudet ajetaan vauhdilla 75–110 rpm, mäki istuen ja seisten 55–80 rpm. Ylhäällä ollaan kerrallaan korkeintaan 2 minuuttia.

IC-BODYPUMP

IC-bodypump -tunti koostuu sisäpyöräilystä ja bodypump-osuudesta. Tunti alkaa 30 min. spinningistä tasolla IC-kehittävä. Tämän jälkeen siirrytään isoon saliin ja bodypump-osuus alkaa suoraan kyykyillä, minkä jälkeen treenataan rinta, selkä, olkapäät ja vatsa. Lopuksi vuorossa on venyttely.

IC-bodypump on tehokas kunnonkohotustunti, joka kestää yhteensä 70 minuuttia.

IC-WAKE UP!

Aamun piristysruiske ohjaajan näköisellä tunnilla! Tämän tunnin jälkeen lähdet päivän askareisiin taatusti täynnä virtaa. Monipuolinen pyöräily herättää koko kehon kerralla.

Kokonaiskesto 45 min loppuvenyttelyineen.

Kysy lisää

KOKEILE

3 KERTAA

VELOITUK­SETTA

HALUAN KÄYTTÄÄ EDUN!

Kutsumme sinut kokeilemaan liikuntapalveluitamme ilmaiseksi kolme kertaa. Etu on käytettävissä 1 viikon aikana. Tee päätös asiakkuudesta kokeilujakson jäkeen.

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!

Lähetä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kokeilu ei sido sinua mihinkään!
Jumppa-aikataulu ja varaus Ota yhteyttä